VELKOMMEN TIL HAMAR FRISBEE CLUB


Hamar Frisbee Club ble stiftet 10. april 1986 av en gjeng unge entusiaster. Samme år ble klubbens bane i Ankerskogen midt i Hamar etablert. Etter en hektisk og stor aktivitet de første årene så har aktiviteten gjennom 90- og 00-tallet vært relativt liten. Først etter at det ble arrangert norgescup i Ankerskogen i 2011 har aktiviteten tatt seg opp. Og spesielt under og etter koronaen har sporten vokst kraftig. Anlegget har de siste årene også blitt stadig utvidet og forbedret. Ankerskogen har i dag en komplett 27 hull bane med varierende utfordringer som passer best for spillere med noe erfaring og ferdigheter.

Klubben er i gang med å bygge om Ankerskogen fra 27-hulls bane til 18-hulls bane, med en god miks av kortere tekniske hull og noen lengre.
Klikk her for mer info om ny layout.

Det ble også etablert en 13 hulls bane på Børstad i 2018. Denne er mer nybegynnervennlig, med korte og tekniske hull. 

Klubben arrangerte norgescup i 2016, norgesmesteskap i 2017 og i 2021. Vi har også de siste årene hatt Mjøstur og Hamar Open i Ankerskogen, i regi av Birdiediskgolf. I tillegg arrangeres det flere små og store konkurranser både i Ankerskogen og på Børstad. 

Hver uke har vi ukesgolf i Ankerskogen og hver helg er det flex både i Ankerskogen og på Børstad.

Bli medlem!

Klubbkveld

Da er det tid for klubbkveld igjen,denne gangen på Børstad😊 Grilling av pølser denne gangen også😊 Kun for Hamar Frisbee…

Les mer

30 mai

Klubbmesterskap

Klubbmesterskap 2024 Info kommer.

Les mer

21 sep
Se alle arrangement

 691234

FOR VEDLIKEHOLD OG VIDEREUTVIKLING AV VÅRE BANER.