Ukesgolf er ukentlige uformelle konkurranser/treningsrunder som er for alle aldre og uavhengig av nivå. Her er både nybegynnere og mer erfarne spillere med. Du trenger ikke være medlem av noen klubb for å delta. Kun opprette en bruker i discgolfmetrix (dette er gratis).

Tirsdagsgolf er uformelle, gratis konkurranser/treningsrunder i Ankerskogen Frisbeegolfpark. Disse arrangeres hver tirsdag gjennom våren, sommeren og høsten.

Oppstart er 18.00 med oppmøte 17.45

Starttidspunkt blir flyttet noe på vår og høst da mørket kommer før. 

Det trekkes tilfeldige grupper, og hver gruppe starter på sitt eget hull. Dette er en perfekt mulighet til å bli kjent med andre spillere. Men har du gruppeønske så ordner vi selvfølgelig dette.

Flexrunder

Vi arrangerer også flexrunder hver eneste helg i Ankerskogen Frisbeegolfpark og Børstad Frisbeegolfpark. Her velger man selv gruppe og starttidspunkt. Det må være minimum to spillere per gruppe og maks seks.

Ace-pott

Ace betyr at første kastet ditt går rett i kurv, altså klarte du hullet på ett kast.

På ukesgolf kan en velge å vippse 10kr til acepotten, dette er en pott som vil øke uke for uke helt til noen klarer en ace. Da vil 80% av potten betales ut til den som tok ace. (kriteriet er selvfølgelig at personen som acet, vippset 10kr FØR runden startet) 

Ny uke, ny tier for å delta.

CTP

Nesten det samme som ace, men her går det ut på å lande nærmest mulig kurv fra utkastet. Hullet det er ctp på, varierer fra uke til uke. Hvilket hull det gjelder informeres det om før runden starter.

Ctp utbetales etter endt runde. Beløpet beror på hvor mange som har betalt for ctp den dagen.